-
Mijn Blog

Cursus tekenen en illustreren begint 6 maart 2017

Op maandagmiddag, 6 maart 2017 begint in Maaskoe, een voormalig kapitein´s huis aan de Maas, een teken- en illustratie cursus.
De cursus is al gehouden in Australie en in Duitsland. Nu gaat hij van start in Rotterdam.

Je leert de technieken en vaardigheden van het tekenen én illustreren. Bij tekenen alleen denken we vooral aan het natuurgetrouw overbrengen wat je voor je ziet. Bij illustreren komt ook de bijdrage aan een verhaal in afbeeldingen er nog bij. Dat kan natuurlijk ook natuurgetrouw zijn maar hoeft niet. Illustraties hebben veel te doen met hoe je een verhaal of situatie over wil brengen en waar je nadruk op wil leggen.

Deze curcus gaat over de combinatie van tekenen en illustreren. Als je al graag tekent zul je de cursus aanvullend en verrijkend vinden en een nieuwe kijk op tekenen erbij krijgen. En heb je nog nauwelijks getekend dan zul je, op een andere manier dan de al gevorderde tekenaar, een nieuwe wereld voor je open zien gaan.

De teken- en illustratie cursus is vriendelijk in gebruik en opzet, voor materialen wordt tijdens de les gezorgd. Maar vergis je niet, het blijft een intensieve cursus waarin elk belangrijk aspect grondig wordt doorgenomen en goefend.Tijdens de les is concentratie nodig en houden we de aandacht bij het tekenen, voor en naderhand is er altijd gelegenheid voor andere gesprekjes.  Er is plaats voor maximaal 10 mensen. Voor koffie, thee en lekkers wordt tussendoor gezorgd. Mocht je graag nog meer informatie willen horen of je willen opgeven dan kan je Veronica bellen op nummer 06 434 127 44 of een emailtje sturen naar info@hooywerk.com of veronicavandevorst@yahoo.com                           (Over concentratie gesproken..)


36 Reacties op Cursus tekenen en illustreren begint 6 maart 2017:

Comments RSS
Buy Sons of Anar on donderdag 5 oktober 2017 6:05
The privilege that I want just boosted! And this is what I hold onto as of this moment! Just because of this enlightening page, I’m not required now to do somewhat unyielding for my analysis plan.
Reageren op een reactie


https://192-168-o-1ip.net/ on donderdag 22 maart 2018 13:01
https://192-168-o-1ip.net/
Reageren op een reactie


young justice cheshire costume on zaterdag 26 mei 2018 10:12
I have not read this for a long time. This is really interesting.
Reageren op een reactie


australian writing service on vrijdag 15 juni 2018 11:35
The mold business is the one which builds so much and it is the fundamental need of everybody. Everybody needs to look so perfect and elegant. You can see you around the globe this industry will win the great benefit. This video is so great.
Reageren op een reactie


how to get free robux on donderdag 12 juli 2018 6:57
Hey guys if you want more and more robux for free then must try how to get free robux its best way to get lots of robux for free.
Reageren op een reactie


Stephen L. Estes on vrijdag 31 augustus 2018 11:54
I have just found this website, you have shared useful information which i like reading.I have got knowledge which i did not know before.Keep posting more similar articles. decals printing
Reageren op een reactie


https://torrentsformac.com/ on woensdag 31 oktober 2018 5:06
This post always shared powerful materials everyday, I hope you continue to have such quality articles to share with everyone! I believe a lot of people will be surprised to read this article
Reageren op een reactie


https://wmtorrents.com/ on woensdag 31 oktober 2018 5:07
I believe a lot of people will be surprised to read this article
Reageren op een reactie


do my paper for me on dinsdag 7 mei 2019 9:00
If you want you can check my blog as well. Of course if you want. You have done a great job on this article. It’s very readable and highly intelligent. You have even managed to make it understandable and easy to read. You have some real writing talent. Thank you.
Reageren op een reactie


www.naturalhealthscam.com on woensdag 22 mei 2019 13:31
Slick skin is progressively inclined to pimples, clogged pores white heads than other skin types and is coarser in surface.
Reageren op een reactie


eloginmantra on vrijdag 24 mei 2019 13:50
I am going to share the complete information about.
Reageren op een reactie


Assignment Writing Help on woensdag 10 juli 2019 13:23
An Illustration is a visualization such as drawing, painting, photograph or other work of art that stresses subject more than form.
Reageren op een reactie


dissertation help online on woensdag 10 juli 2019 13:25
Illustration is something like a Ross between Graphic Design (designing advertisements for people) and drawing.
Reageren op een reactie


asian drama on vrijdag 19 juli 2019 10:57
I was very pleased to find this site.I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post.
Reageren op een reactie


Assignment Help Australia on zaterdag 21 september 2019 11:56
If you want the best assignment help in australia then you should contact AllAssignmentHelp.com because AllAssignmentHelp has a team of professionals and expert academic writers who provide the best assignment writing services at the best price.
Reageren op een reactie


alex on zondag 22 september 2019 21:58
You've done a great job on this article. It's very readable and highly intelligent.
Reageren op een reactie


Assignment Help on woensdag 25 september 2019 11:12
Assignment Help services provide needy help to all students who require assistance for completing their works. After reading the post, if anyone need help for writing their assignments then visit greatassignmenthelp to make your work done on time.
Reageren op een reactie


Vape Pen Black Friday on vrijdag 18 oktober 2019 10:33
Buy products related to vape smoke products
Reageren op een reactie


GOOG on zaterdag 19 oktober 2019 10:36
When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks! twitxr.com/dealsforyou1/with_friends schueler-gegen-mobbing.de/portal/modules.php?name=Forums&file=profile&mode=viewprofile&u=32832
Reageren op een reactie


faf on maandag 21 oktober 2019 6:23
Learn facts about vaping Vaping facts and myths
Reageren op een reactie


Hire a cocktail bartender on dinsdag 22 oktober 2019 10:18
I moved around a piece before finding a new line of work at Teatro individuals' club in Soho. That is the point at which I began doing much more deal with what we call contemporary mixology – a term for understanding where a beverage originates from, what the cutting edge sense of taste is and how we create and make various styles of beverages.
Reageren op een reactie


asqwedx on dinsdag 29 oktober 2019 6:54
An acoustic guitar is a musical instrument in the guitar family Acoustic guitar Wikipedia
Reageren op een reactie


awawf on dinsdag 29 oktober 2019 12:39
Explore the latest collection of best acoustic guitars Acoustic Guitar
Reageren op een reactie


acoustic guitar amazon on vrijdag 1 november 2019 11:04
High end line of Yamaha acoustic guitars which features
Reageren op een reactie


Acoustic Guitar on vrijdag 1 november 2019 11:48
Explore the latest collection of best acoustic guitars
Reageren op een reactie


How to write Japanese names on maandag 4 november 2019 12:20
Celebrities sometimes have to change their name if they want to perform in countries with other languages.
Reageren op een reactie


Nursing dissertation writing on dinsdag 5 november 2019 10:28
At MyAssignmenthelp.com, we understand that attending a nursing course can be more taxing than it seems. You don’t just need to study and appear for tests. You also need to prepare a number of assignments and tasks, including nursing dissertations. And if you cannot spare enough time for these tasks, it won't be possible for you to pnurepare a remarkable paper without any kind of nursing dissertation help. We keep things very simple at MyAssignmenthelp.com. All our services that offer nursing dissertation help online are easy to avail. And most importantly, they cater to the specific needs of your dissertation. Just let us know about your requirements, and we will deliver the much-needed assistance accordingly.
Reageren op een reactie


my assignment help on donderdag 14 november 2019 11:10
Everything should be based on fact. The arrangement of fact and information is not an easy task sometimes it becomes a very tough task to do in such cases student can go through online My Assignment Help , and these services are very reliable, and they can provide information about any topic related to the academics. If you need any college level Assignment Help at reliable quality with better work. Kindly visit our website.
Reageren op een reactie


Verizon support on vrijdag 15 november 2019 17:54
It was a very good post indeed. I thoroughly enjoyed reading it in my lunch-time. I Will surely come and visit this blog more often. Thanks for sharing your blog.
Reageren op een reactie


My Assignment Help on zaterdag 16 november 2019 7:36
I recommend that everyone should seek assistance from Assignment Help Australia for the best academic help. There are professional experts from various esteemed universities in almost every field. They are capable to write the premium quality of assignments according to the requirements of students and university norms.
Reageren op een reactie


ASSIGNMENT HELP on dinsdag 19 november 2019 7:06
Nice to be visiting your blog again, it has been months for me. Well this article that i've been waited for so long. I need this article to complete my assignment in the college, and it has same topic with your article. Thanks, great share. Assignment Help Uk
Reageren op een reactie


fullassignment on zaterdag 23 november 2019 14:13
Make your assignment submission more effective and impressive using assignment help services. We offer all types of programming subjects assignment help online and other subjects at the best price, like finance assignment help, accounting assignment help, nursing assignment help, economics assignment help, database assignment help. For more info please visit our website: https://fullassignment.com/ or reach out us on whatsapp - (+1) 669-271-4848
Reageren op een reactie


fullassignment on zaterdag 23 november 2019 14:18
Make your assignment submission more effective and impressive using assignment help services. We offer all types of programming subjects assignment help online and other subjects at the best price, like finance assignment help, accounting assignment help, nursing assignment help, economics assignment help, database assignment help. For more info please visit our website: https://fullassignment.com/ or reach out us on whatsapp - (+1) 669-271-4848
Reageren op een reactie


Supreme dissertation on zondag 24 november 2019 19:39
Really nice and interesting post. I was looking for this kind of information and enjoyed reading this one. Supreme dissertation
Reageren op een reactie


professional essay writers on woensdag 27 november 2019 11:10
Ireland assignment help serves the highly-qualified assignment experts from top universities in the world who are fluent in academic writing and offers its best essay help. Our professional essay writers deliver the assignments without missing the deadline.
Reageren op een reactie


assignment writer on donderdag 28 november 2019 7:05
Assignment writing is the best service of Singapore writing assignments provided by expert assignment writer. They provide assignment help to the Kaplan Higher Education Academy and other universities in Singapore for the cost of affordable prices before the deadline.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment